Assendelft, Kaaikhof 11

Assendelft, Kaaikhof 11

Assendelft, Kaaikhof 11

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Omschrijving

Middenin de wijk Saendelft is in 2009 winkelcentrum de Saen gerealiseerd. De unit is 438 m2 BVO en is gelegen middenin het winkelcentrum. In de naastgelegen units zijn gevestigd Zeeman, Intertoys, Bruna en tegenover Vomar Voordeelmarkt en Etos. Voorts zijn op het winkelcentrum gevestigd: Albert Heijn, kookwinkel De Keuken In, Hizi Hair, Primera, bloemsierkunst Caron, Pearl opticiens, Limburgia alsmede diverse kledingwinkels en de winkels voor de dagelijkse boodschappen. Voor meer informatie zie www.winkelcentrumdesaen.nl.

Opleveringsniveau
Casco, voorzien van meterkast. Verder in de huidige staat.

Parkeren
Gratis in de directe omgeving.

Huurprijs
€ 247,50 per m2 per jaar excl. BTW.

Service-/promotiekosten
Er is een voorschot warmtelevering van toepassing (voorschotbedrag nader te bepalen en jaarlijks te verrekenen). Voorschot servicekosten € 11,70/m2 excl. BTW (jaarlijks te verrekenen). Promotiekosten € 5,–/m2 excl. BTW per jaar. Huurder sluit zelf overeenkomsten af met desbetreffende (energie) leveranciers.

Bereikbaarheid
Winkelcentrum “De Saen” is goed te bereiken met de auto en fiets en is op 1 kilometer afstand van station Krommenie-Assendelft gelegen.

 

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

 

Huurprijsbetaling
In maandtermijnen bij vooruitbetaling te voldoen.

Foto’s

Kenmerken

Kaart

Contact

Klik hier voor meer informatie en verdere aanbod bij onze makelaar. Of neem direct contact op met Brantjes Bedrijfsmakelaars op het telefoonnummer: 075-6401888

Contactformulier

Ik ben geïnteresseerd, neem contact met mij op.

[recaptcha]

Ik ga akkoord met deprivacyverklaring