Mijdrecht, Lindeboom 3

Mijdrecht, Lindeboom 3

Mijdrecht, Lindeboom 3

Oppervlak: 76 m2Huur per maand: € 1.728,00Huur per m2 / jaar: € 250,00
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Omschrijving

In het zeer recent totaal gerenoveerde winkelcentrum ‘De Lindeboom’ te Mijdrecht is deze volledig nieuwe moderne winkelunit beschikbaar voor huur. De inpandige (overdekte) winkel is gelegen aan de passage die de bovengelegen, in december 2017 geopende, Action ontsluit. Mede hierdoor bevindt deze winkel zich op uitstekende locatie, omringd door ondernemers die reeds langjarig in ‘De Lindeboom’ ondernemen
waaronder, in de directe nabijheid, o.a. Albert Heijn, Hema, Blokker, een aantal funwinkels, Hoogvliet en Boni supermarkten en diverse horeca.

De unit van ca 75,4 m² is afgewerkt met de modernste materialen, voorzien van pantry, toilet, systeemplafond en verlichting. De achterzijde van de winkel is voorzien van een glazen loopdeur waardoor daglichtinval zorgt voor een aantrekkelijke sfeer.

Indeling:
Entree, volledig glazen pui met dubbele openslaande deuren
Royale L-vormige ruimte (ca 75,4 m² bvo)
meterkast
Toilet
Pantry
Achterin- en uitgang, tevens te gebruiken als leveranciersingang.

Opleveringsniveau.
Gestucte wanden
Systeemplafonds
Geïntegreerde verlichting
ISRA punt
Eigen aansluiting gas, water en electra.

Gebruiksmogelijkheden.
Geschikt voor uiteenlopende Retailtoepassingen zoals een cadeauwinkel, sport(schoenen)zaak,parfumerie, bloemenzaak, kapsalon of vergelijkbaar.

Parkeren.
Uitstekende parkeermogelijkheden in de directe omgeving (blauwe zone)

Bijzonderheden:
goed bereikbaar
Gelegen in wandelgebied
Als eerste huurder kunt u zelf de afwerking bepalen

Huurprijs.
De huurprijs bedraagt € 1.728,– excl. BTW per maand en het voorschot op de servicekosten bedraagt € 75,40,– per maand excl. BTW.

Zekerheidsstelling.
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door de huurder vóór de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie/waarborgsom.

Aanvaarding.
In overleg.

Foto’s

Kenmerken

76 m2
beschikbaar

Kaart

Contact

Klik hier voor meer informatie en verdere aanbod bij onze makelaar. Of neem direct contact op met A2 Bedrijfsmakelaars op het telefoonnummer: 0297-231050

Contactformulier

Ik ben geïnteresseerd, neem contact met mij op.

[recaptcha]

Ik ga akkoord met deprivacyverklaring