Rozengracht 31,32 en 33 te Zaandam

Rozengracht 31,32 en 33 te Zaandam

Rozengracht 31,32 en 33 te Zaandam

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Omschrijving

Goed onderhouden appartementen in een kleinschalig wooncomplex.

De appartementen zijn gelegen aan de Rozengracht, waar 2 maal per week een gezellige markt staat. Supermarkten, winkels, restaurants, bioscoop, uitgaansgebied en het station zijn allemaal op loopafstand. Het 2-kamer appartement met een woonoppervlakte van circa 55 m2 heeft veel lichtinval door de grote ramen in de woonkamer en een lichtkoepel in de keuken. Niet te vergeten een ruim balkon van maar liefst 8 m2 !

Het appartement bevindt zich in een klein wooncomplex.
Beneden in de hal staan inpandige bergingen en achterin een brede trap.
Op de eerste etage is een open galerij met 3 appartementen.

Bij binnenkomst bevindt zich links een washok, waar ook een cv-combiketel van Remeha (2013 volle eigendom) staat. Achter de kapstok zit de meterkast, daarnaast 2 grote inbouwkasten en nog het toilet. Aan de rechterkant van de hal is de ruime en goed verlichte slaapkamer. Vanuit de slaapkamer komt u in de badkamer die tot het plafond betegeld is. Aan het eind van de hal is de halfopen keuken en de woonkamer. Vanuit de woonkamer komt u via een openslaande deur naar het brede balkon. De keuken is voorzien van een ingebouwde koelkast, vaatwasser en een combimagnetron. In de hal en woonkamer zijn onlangs de muren geverfd en zijn sommige kozijnen van een nieuwe laklaag voorzien.

Zaandam station is op 5-10 minuten loopafstand bereikbaar. Binnen 15 minuten met de trein bent u op Amsterdam Centraal. In de afgelopen jaren is het centrum van Zaandam centrum vernieuwd. Er zijn vele nieuwe winkels bij gekomen en een beeldige gracht.

– De huurprijs is exclusief water, gas en elektra;
– Er wordt tot zekerheid van de verhuurder een waarborgsom ter hoogte van minimaal 1 maand huur gesteld. Tevens
worden er inkomenseisen gesteld. De hoogte van de waarborgsom is afhankelijk van het inkomen van de kandidaat
huurder;
– Tijdelijke huurperiode van max. 1 jaar.
– Oplevering: per direct.

Foto’s

Kenmerken

Kaart

Contact

Klik hier voor meer informatie en verdere aanbod bij onze makelaar. Of neem direct contact op met Hoekstra & Van Eck Zaanstad op het telefoonnummer 075-6707777.  

Contactformulier

Ik ben geïnteresseerd, neem contact met mij op.

[recaptcha]

Ik ga akkoord met deprivacyverklaring