Woonruimte Grootzeil, Almere

Woonruimte Grootzeil, Almere

Woonruimte Grootzeil, Almere

Oppervlak: 84 m2Huur per maand: € 755,00
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Omschrijving

Nog slechts 2 luxe 3- en 4-kamerappartementen te huur en te koop in complex “Boven NP”.
Type C is een 3-kamerappartement van circa 84 m2, met balkon op het zuidoosten. De appartementen in Boven NP hebben allen een riant balkon of terras en zijn prachtig afgewerkt, compleet met luxe badkamer en volledige keuken met inbouwapparatuur. Er zijn in het complex verschillende koop- en huurappartementen beschikbaar, variërend van 82 t/m 148 m2 met een huurprijs vanaf € 755,- inclusief parkeerplaats.
De appartementen liggen boven het winkelcentrum en de nieuwe Vomar Supermarkt, voor boodschappen hoeft u dus niet ver de deur uit en uw auto parkeert u in de onder gelegen parkeergagrage.

Boven NP ligt midden in de natuur en de stad is zeer goed bereikbaar. Vanuit uw appartement bent u zo in de parkeergarage. Een paar minuten later rijdt u op de ring en draait u de A6 op. Binnen 10 minuten bent u in het centrum van Almere Stad, met de auto of met bus 7 die om het kwartier rijdt. Op de fiets is het niet veel langer.

Klik hier  voor meer informatie bij onze makelaar van MVGM. Of neem direct contact op met MVGM op het telefoonnummer 020-521 72 30

Foto’s

Kenmerken

84 m2

Kaart

Contact

Contactformulier

Ik ben geïnteresseerd, neem contact met mij op.

[recaptcha]

Ik ga akkoord met deprivacyverklaring