Hoorne Vastgoed is een ambitieuze en dynamische organisatie met een open en collegiale sfeer in een commerciële omgeving. Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Acquisiteur

Ten behoeve van de expansie van onze zuster organisatie Vomar Voordeelmarkt, zijn wij op zoek naar een ervaren Acquisiteur.

Vomar Voordeelmarkt wil haar vestigingen van supermarkten in een hoog tempo uitbreiden met de focus op Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Almere.

Een uitstekende en aanstekelijk enthousiaste netwerker met een neusje voor opportunities. Een gedegen vastgoed achtergrond is een pré, HBO niveau en denkwijze.

 

Commercieel Manager

Wij zijn op zoek naar een gedreven en ervaren Commercieel Manager met uitmuntende kennis van het huurrecht. Representatief en een hoge mate van betrokkenheid bij onze huurders.

Een commercieel talent met een breed netwerk op het gebied van retailers, makelaars en beleggers maar ook met een goed gevoel voor de lokale helden.

Daarnaast een echte teamspeler met hoge mate van zelfstandigheid op HBO niveau.

 

 

Hoorne Vastgoed biedt een uitdagende en zelfstandige functie met een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren op deze functies kan door je CV en motivatie te sturen naar info@hoornevastgoed.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.