Contact opnemen
07/12/17

Twee winkelruimtes verhuurd aan winkelketen Action

Hoorne Vastgoed heeft twee winkelruimtes verhuurd aan winkelketen Action. In het Amstelveense winkelcentrum Middenhoven en winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht neemt Action 1000 vierkante meter af. In beide gevallen koos Action voor wijkwinkelcentra die eigenaar Hoorne Vastgoed in overleg met de betrokken gemeenten, buurtorganisaties en ondernemers volledig vernieuwt.

 In Amstelveen ondergaat het 3500 vierkante meter grote wijkwinkelcentrum Middenhoven  stapsgewijs een volledige gedaanteverwisseling. Zo worden alle passages en entrees vernieuwd en krijgt de buitenschil nieuw metselwerk. Nieuwkomer Action wordt naar verwachting een grote publiekstrekker en ging zaterdag 2 december alvast open voor het publiek. Albert Heijn, Kruidvat en Primera zijn eveneens in het winkelcentrum gevestigd.

Ook voor het 5450 vierkante meter grote wijkwinkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht realiseert Hoorne Vastgoed een vernieuwing. Action huurt er een met roltrappen bereikbare winkelruimte op de eerste etage. Ook dit Action-filiaal opende 2 december de deuren voor het publiek. De al in De Lindeboom gevestigde supermarkt Boni wordt uitgebreid en alle winkelruimtes in De Lindeboom en ook de gevels vernieuwd.

Deel dit object: