Contact opnemen

Centrumoever 8

  • Oppervlakte: 85 m²
  • Huurprijs: € 1.559,- per maand.
  • Servicekosten: N.v.t.
  • Promotiebijdrage: Op aanvraag.

OMSCHRIJVING

Het centrum van Roelofarendsveen wordt uitgebreid met ca. 4.000 m² winkelruimte. Naast de Vomar Voordeelmarkt en Action biedt dit project ruimte voor enkele winkelunits en horeca.

Te huur zijn units van ca. 80 m² tot maximaal 260 m².
Winkelhart Roelofarendsveen is een winkeliersvereniging in een gezellig dorpswinkelcentrum met een ruim aanbod aan winkels en diensten, ideaal voor je dagelijkse boodschappen. Ook voor niet-dagelijkse aankopen is er een ruim aanbod op het Noordplein en aangrenzende straten. Sinds december 2018 is het centrum uitgebreid met Vomar Voordeelmarkt en horeca.
In het centrum vind je naast een PLUS supermarkt ook diverse verswinkels zoals een Keurslager, kaasspeciaalzaak, bakker en een bloemenwinkel. Naast de landelijke ketens als HEMA, Blokker en Kruidvat zijn er ook een groot aantal lokale ondernemers gevestigd in Winkelhart Roelofarendsveen. Diverse speciaalzaken, kledingwinkels, kapsalons, een boekhandel en een dierenwinkel maken het aanbod compleet.

Zie voor meer informatie ook: https://www.rietbroekmakelaardij.nl/aanbod/bedrijfsaanbod/roelofarendsveen/huur/bedrijf-404594-Centrumoever-8

Adres
Zuidplein te Roelofarendsveen. Dit centrum is uitgebreid met ca. 4000 m² winkel- en horecaruimte zoals de Action, Vomar Voordeelmarkt, Wijn&Thijs, Henny’s Rits, De Oevers fietsen, Veens Presentje, New York Pizza, Tandartspraktijk De Oevers bakker van Maanen.

Parkeren
Er is voldoende, gratis, parkeergelegenheid op het voorgelegen parkeerterrein.
Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor het stallen van (brom)fietsen.

Vloeroppervlak
De winkelruimte, zijnde circa 85 m² BVO, gelegen op de begane grond. Daarnaast zijn er nog enkele andere winkelruimtes beschikbaar.

Frontbreedte
Circa 7,5 meter.

Gebruik
Het gehuurde mag uitsluitend worden gebruikt als winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW. Let op, in dit pand (centrumoever 8) is het niet mogelijk om een afzuiginstallatie te plaatsen.

Huurprijs winkelruimte
€ 220,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Afbouwvergoeding
Er is een afbouwvergoeding beschikbaar van € 20,- per m² voor het aanbrengen van een zandcement dekvloer en € 1.500,- voor het installeren van sanitair of pantry. Verhuurder zal deze bijdrage uitbetalen na ontvangst van een factuur en nadat bovengenoemde zaken zijn gerealiseerd en huurder de onderliggende factuur kan overleggen.

Servicekosten
Niet van toepassing. Huurder dient voor eigen rekening en risico overeenkomsten te sluiten met de desbetreffende (nuts)bedrijven.

Betalingen
Per maand vooruit.

Opleveringsniveau / Staat van verhuur
De winkelruimte wordt casco verhuurd en geleverd, voorzien van een winkelpui, meterkast en zand cement afwerkvloer.

Huurtermijn
5 jaar + een verlengingsperiode van telkenmale 5 jaar.

Zekerheidsstelling
Onvoorwaardelijke bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW. Afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen van verhuurder.

Vloerbelasting
Maximale vloerbelasting is niet meer dan constructief toegestaan.

Aanvaarding
In nader overleg