Contact opnemen

OMSCHRIJVING

Ruim en lichte maisonnette met royaal zonnig dakterras in het centrum van Wormer.

Gelegen aan de Fuutstraat, op de eerste en tweede verdieping, vindt u dit 4-kamerappartement met zonneterras.

U betreedt het appartement op de eerste verdieping, hier treft u de lichte woonkamer, een open keuken voorzien van inbouwapparatuur en een riante zonneterras van circa 30m² gelegen op het zuiden. Daarnaast vindt u op deze verdieping een toilet met fontein en een technische ruimte met berging.

Op de tweede verdieping treft u 3 (voorheen 4) slaapkamers. Twee slaapkamers aan de voorzijde en één slaapkamer aan de achterzijde. Tevens treft u hier de badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

En dan over de ligging, zoals eerder genoemd, in het centrum van Wormer. In het dorpscentrum vindt u diverse winkels voor uw dagelijkse boodschappen, zoals een supermarkt, slager en bakker. Op vrijdagochtend bieden de marktlieden hun waar aan op de wekelijkse markt. Wilt u genieten van de rust en de natuur? Dan loopt u binnen enkele minuten naar recreatiegebied ‘Het Zwet’. Verder treft u in de nabije omgeving diverse sportclubs, scholen en het NS-station van Wormerveer. Ook de uitvalswegen richting Amsterdam en Alkmaar zijn goed bereikbaar.

Kortom, bent u op zoek naar een ruim appartement, gelegen op een goede locatie? Bel dan ons kantoor voor een uitgebreide bezichtigingsafspraak.

  • Oppervlakte: circa 114m²
  • € 275.000,- k.k.
  • Voorschot servicekosten: € 183,10 per maand
  • Bouwjaar 1970
  • Riant terras
  • Gelegen in het centrum van Wormer

 

Betrokkenheid is één van onze speerpunten

De familiecultuur in het bedrijf Hoorne Vastgoed manifesteert zich met name door de korte beslislijnen en de loyaliteit en betrokkenheid van de medewerkers; naar het bedrijf, maar ook naar de familie. Dit resulteert in een open besliscultuur waarbij iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft.