Contact opnemen

Geesterduin 69

OMSCHRIJVING

TE HUUR
Winkelruimte op een uitstekende locatie in het winkelcentrum Geesterduin van ca. 93 m². De directe buren zijn onder andere Vomar, Kruidvat. Verder treft u in het winkelcentrum onder andere een Albert Heijn, Hizi Hair, Bakker Bart, Hema, Gall & Gall, Intertoys, Etos en winkels voor de dagelijkse behoefte als een slagerij, bakkerij, notenwinkel, patisserie en anderen.
winkelcentrum-geesterduin.nl

OPPERVLAKTE
Totaal vloeroppervlak van ca 93m².

VOORZIENINGEN
Het object wordt in casco staat verhuurd.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het object is goed bereikbaar zowel met de auto als per openbaar vervoer. Op enkele minuten loopafstand bevindt zich bushalte Adm. de Ruyterlaan, tevens zijn er voldoende gratis parkeermogelijkheden rondom het winkelcentrum gelegen.

PARKEREN
Gratis parkeren in de omgeving en diverse openbare parkeergelegenheden op loopafstand.

BOUWJAAR
Het object is recentelijk volledig gerevitaliseerd/gerenoveerd en voldoet weer aan de huidige standaard.

BESTEMMING
De voor “Centrum – 3” aangewezen gronden zijn bestemd voor:
-detailhandel, al dan niet in combinatie met een ondergeschikte horecavoorziening;
-dienstverlenende bedrijven en/ of instellingen;
-bestaande horecavoorzieningen met bijbehorende terrassen;
-uitstallingen;
-ter plaatse van de aanduiding “verkeer” een auto ontsluiting van een parkeerdek;

met bijbehorende gebouwen, bouwwerken geen gebouwen zijnde, wegen en paden, parkeervoorzieningen, speelvoorzieningen, water en voorzieningen voor de waterhuishouding, tuinen en erven.

AANVAARDING
In overleg.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

HUURTERMIJN
In overleg.

SERVICEKOSTEN
Huurder wordt zelf contractant bij de betreffende nutsbedrijven voor de levering van onder andere gas, water en elektra. Het voorschot op de servicekosten voor de collectieve zaken bedraagt € 200,– per maand.

PROMOTIEKOSTEN
Op aanvraag.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

B.T.W.
De huur (en servicekosten) is te vermeerderen met btw. Indien huurder geen btw-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

ZEKERHEIDSSTELLING
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur (en indien van toepassing) te vermeerderen met servicekosten en btw. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie.

MODEL-OVEREENKOMST
Conform het laatste model vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

VOORWAARDEN
Alle door Kuijs Reinder Kakes en de verhuurder/verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang