Contact opnemen

OMSCHRIJVING

Winkelruimte op een uitstekende locatie aan het winkelcentrum Geesterduin. De winkel is gelegen aan de buitenzijde van het winkelcentrum aan het parkeerterrein en omvat een oppervlakte van ca. 170 m². De directe buren zijn Ter Stal, Van Haren een bloemenzaak en Blokker. In de nabijheid treffen we onder andere een Albert Heijn, Hizi Hair, Bakker Bart, Hema, Gall & Gall, Intertoys, Kruidvat, Vomar, Etos en winkels voor de dagelijkse behoefte als een slagerij, bakkerij, notenwinkel, patisserie en anderen.
winkelcentrum-geesterduin.nl

Totaal vloeroppervlak van ca 170m².

Het object wordt in casco staat verhuurd.

Het object is goed bereikbaar zowel met de auto als per openbaar vervoer. Op enkele minuten loopafstand bevindt zich bushalte Adm. de Ruyterlaan, tevens zijn er voldoende gratis parkeermogelijkheden rondom het winkelcentrum gelegen.

Gratis parkeren in de omgeving en diverse openbare parkeergelegenheden op loopafstand.

Het object is gebouwd in 1973 recentelijk volledig gerevitaliseerd/gerenoveerd.

Bij de Gemeente Castricum valt deze ruimte onder het bestemmingsplan ‘Maatschappelijk -2’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
bijbehorende gebouwen, bouwwerken, geen gebouwen zijnde, wegen en paden, parkeer- en groenvoorzieningen, speelvoorzieningen, water en voorzieningen voor de waterhuishouding.

Bij de Gemeente Castricum valt deze ruimte onder het bestemmingsplan ‘Centrum -3’.
De voor “Centrum – 3” aangewezen gronden zijn bestemd voor:
1. detailhandel, al dan niet in combinatie met een ondergeschikte horecavoorziening;
2. dienstverlenende bedrijven en/ of instellingen;
3. bestaande horecavoorzieningen met bijbehorende terrassen;
4. uitstallingen;
5. ter plaatse van de aanduiding “verkeer” een auto ontsluiting van een parkeerdek;

  • Huurprijs € 3.200,- per maand (te vermeerderen met 21% BTW)
  • Huurtermijn 5 jaren met 5 verlengingsjaren

Huurder wordt zelf contractant bij de betreffende nutsbedrijven voor de levering van onder andere gas, water en elektra. Het voorschot op de servicekosten voor de collectieve zaken bedraagt € 200,– per maand.

De borgstelling bedraagt 3 maanden huur (en indien van toepassing) te vermeerderen met servicekosten en btw. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.