Contact opnemen
Mijdrecht

Lindeboom 3,5 en 7

OMSCHRIJVING

Moderne winkelunits, volledig nieuw, gelegen in het totaal gerenoveerde winkelcentrum 'De Lindeboom' te Mijdrecht. De inpandige (overdekte) winkelunits zijn gelegen aan de passage die het bovengelegen filiaal van Action ontsluit. Mede hierdoor bevindt deze winkel zich op een uitstekend locatie, omringd door (plaatselijke en grote) ondernemers die reeds langjarig in het centrum van Mijdrecht ondernemen zoals o.a. Albert Heijn, Banketbakkerij Mens & Westerbos, Blokker, Boni, Dat Leuke Winkeltje, De Loods Fashion, Hema, Hoogvliet, Kruidvat, Prinselijk Proeven, So True, Ter Stal familiemode, Wonders Fashion, Xenos, Zeeman en divers horecaondernemingen op loopafstand (zoals o.a De Griek, Hans & Frietje, Het Rechthuis en Rendez Vous).

Indeling winkelunits:
Entree, volledig glazen pui met dubbele openslaande deuren. Royale L-vormige verkoopruimte (ca 75,4 m² bvo)
Achterin- en uitgang, tevens te gebruiken als leveranciersingang. De units zijn in perfecte staat, afgewerkt met de modernste materialen, voorzien van pantry, toilet, systeemplafond en verlichting. De achterzijde van de winkel is voorzien van een loopdeur, te gebruiken als leveranciersingang.


Opleveringsniveau.
- Gestucte wanden
- Systeemplafonds
- Geïntegreerde verlichting
- ISRA punt
- Eigen aansluiting gas, water en elektra
- Meterkast
- Toilet en pantry - Gebruiksmogelijkheden: Geschikt voor uiteenlopende retail toepassingen zoals een cadeauwinkel, sport(schoenen)zaak, parfumerie, bloemenzaak, kapsalon of vergelijkbaar. - Parkeren: Uitstekende parkeermogelijkheden in de directe omgeving (blauwe zone) - Bijzonderheden: Unieke locatie in een (onlangs) totaal gerenoveerde winkelcentrum met een continue toestroom van winkelend publiek. De winkelunits zijn omringd door een     gevarieerd aanbod van winkels, supermarkten en diverse (horeca)ondernemingen. Uitstekend bereikbaar. - Zekerheidsstelling De borgstelling bedraagt 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW. Deze borgstelling dient als zekerheid voor de verhuurder en dient door de huurder vóór de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie/waarborgsom. - Aanvaarding: in overleg.