Contact opnemen

Lindeboom unit 2

Omschrijving

In Mijdrecht, het koophart van de Ronde Venen, is in het onlangs compleet gerenoveerde overdekte winkelcentrum De Lindeboom zeer recent een riante winkelruimte van ca. 358 m² beschikbaar gekomen.

Het pand is gelegen aan de rand van het winkelcentrum waardoor het een 3-zijdige zichtlocatie vormt: een prachtige gelegenheid voor uw bedrijfsexposure.
Gelegen aan de Dorpsstraat, in het centrum van Mijdrecht is dit werkelijk een unieke locatie.

De winkelruimte is gelegen op de begane grond in een fiets- en voetgangersgebied doch slecht 100 meter verwijderd van een ruim parkeerterrein. Mede-ondernemers in de directe nabijheid zijn o.a. Hema, Blokker, een aantal funwinkels, Hoogvliet en Boni supermarkten en diverse horeca, terwijl de vorig jaar geopende Action ook in de Lindeboom is gehuisvest.

De winkelruimte, over de gehele zijkant voorzien van beglazing zodat er sprake is van aantrekkelijk veel daglichtinval.
Het pand kent tevens een sanitaire ruimte, kitchenette en een dagverblijf/kantoor, terwijl een separate ingang leveranciers de mogelijkheid biedt hun goederen te leveren in een speciaal daarvoor bestemde ruimte.

Dit pand kent vele toepassingsmogelijkheden en daarom treden wij graag namens onze opdrachtgever met u in overleg om uw wensen en ideeën vorm te geven.

Indeling:
Begane grond ca. 358 m².
Ingang vanuit overdekt winkelcentrum, winkelruimte, dagverblijf, sanitaire ruimte, kitchenette en opslagruimte voor leveranciers.

Opleveringsniveau:

– casco voorzien van kitchenette en sanitaire ruimte.

Gebruiksmogelijkheden:
Geschikt voor uiteenlopende winkelactiviteiten.

Parkeren:
Op 100 meter afstand ruime parkeergelegenheid op openbaar parkeerterrein (blauwe schijf)

Bijzonderheden:

– uitstekende situering
– prima bereikbaarheid
– mooie zichtlocatie
– voor vele winkeldoeleinden geschikt

Huurprijs en overige kosten:

De huurprijs bedraagt € 220,– per m² (VVO) per jaar excl. BTW.

De servicekosten bedragen op voorschot € 12,– per m² per jaar excl. BTW.

Zekerheidsstelling
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur te vermeerderen met btw. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door de huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie/waarborgsom

Aanvaarding:
Op korte termijn.

Bereikbaarheid:
Gelegen aan de Dorpsstraat in het centrum van Mijdrecht heeft dit winkelpand een strategisch gunstige ligging. Mijdrecht ligt centraal in Nederland waardoor Amsterdam, Aalsmeer, Schiphol en Hilversum uitstekend te bereiken zijn. De gemeente De Ronde Venen omvat de kernen Mijdrecht, Vinkeveen/Waverveen, Wilnis en Abcoude.

Deel dit object:

Betrokkenheid is één van onze speerpunten

De familiecultuur in het bedrijf Hoorne Vastgoed manifesteert zich met name door de korte beslislijnen en de loyaliteit en betrokkenheid van de medewerkers; naar het bedrijf, maar ook naar de familie. Dit resulteert in een open besliscultuur waarbij iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft.