Contact opnemen

New Harlem

Omschrijving

New Harlem ligt aan de rand van het centrum van Haarlem, om de hoek van het Spaarne. De naam is een verwijzing naar de pakhuisachtige, industriële woonblokken in New York. Waar New York het beroemde Times Square als centraal punt heeft, heeft New Harlem een gezellig en sfeervol binnenterrein waar de studio’s en appartementen omheen liggen, verdeeld over drie woonlagen.

De woningen variëren van 35 tot 50 vierkante meter, te huur vanaf € 750,- per maand exclusief servicekosten. Door de efficiënte indeling hebben ze allen een woon- en aparte slaapkamer. Wat het wonen in New Harlem nóg prettiger maakt zijn de gedeelde voorzieningen. Er zijn elektrische deelauto’s, een gezamenlijke ruimte met wasmachines en drogers, een gezamenlijke hangplek en een gedeelde fietsenberging

 

Perfecte ligging

New Harlem bevindt zich om de hoek van het Spaarne, in de Schalkwijkerstraat. Dit betekent dat je lopend met een paar minuten al in de binnenstad bent. Verder stopt de bus voor de deur. Zo ben je met tien minuten op het NS station. Bovendien brengt de Zuidtangent je rechtstreeks naar Schiphol en Bijlmer Arena.

 

Samen komen, samen wonen

De was doen saai? Niet als je in New Harlem woont. Terwijl jouw was draait in één van de machines in de gezamenlijke wasruimte, doe je gezellig een drankje met de buren in de ontmoetingsruimte. Er is ook een grote leestafel waar je kunt werken of studeren. Met lekker weer kun je buiten zitten, samen eten of een balletje gooien op de jeu de boules baan.

 

Altijd mobiel

Omdat er geen parkeervergunning wordt verleend, biedt New Harlem de mogelijkheid tot het delen van een elektrische auto. Wanneer je woont in New Harlem heb je dag en nacht de mogelijkheid om gebruik te maken van één van de vier elektrische deelauto’s.

 

(race)fiets?

Op het binnenterrein van New Harlem ligt een gemeenschappelijke fietsenstalling én heb je de mogelijkheid je fiets te stallen in het portiek van je eigen woning. Zo staat je fiets altijd veilig achter slot en grendel.

 

Wonen en werken

Om te voorkomen, dat wanneer je thuis werkt, je de hele dag achter Netflix zit, zijn er in New Harlem flexibele, gemeubileerde werkruimten. Onder het motto: zien werken doet werken, kun je hier samen met je buren achter de laptop zitten. Handig!

 

New Harlem is groen

Dankzij het gebruik van warmtelussen in de bodem is New Harlem aardgasvrij. Daarnaast liggen er op de daken zonnepanelen en worden de woningen aangesloten op warmteopslag. Groener kan haast niet. Verder is de temperatuur in ieder appartement individueel regelbaar. Hierdoor is het ’s zomers lekker koel en ’s winters aangenaam warm.

 

Meer informatie kan je vinden op de website van New Harlem.

Betrokkenheid is één van onze speerpunten

De familiecultuur in het bedrijf Hoorne Vastgoed manifesteert zich met name door de korte beslislijnen en de loyaliteit en betrokkenheid van de medewerkers; naar het bedrijf, maar ook naar de familie. Dit resulteert in een open besliscultuur waarbij iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft.