Contact opnemen

Trambaan 83B

  • Oppervlakte: ca. 97 m²
  • Huurprijs: € 1.750,- per maand excl. BTW.
  • Servicekosten: 60,63 excl btw per maand.
  • Promotiebijdrage: Op aanvraag.

OMSCHRIJVING

Hagelnieuwe casco horecaruimte op hoeklocatie in winkelcentrum Winkelhart Niedorp te Nieuwe-Niedorp.

Ontwikkeling winkelcentrum
Begin 2021 is er gestart met de uitbreiding van het winkelcentrum Winkelhart in Nieuwe Niedorp en het vervangen van de luifels. De uitbreiding vond plaats aan de zijde van het Hoefje, de zogenoemde kopunits. Deze kopunits zijn ontworpen door SUM architecten.

De winkelruimtes zijn ontworpen met oog voor de omgeving en om het winkelcentrum een extra gezicht te geven. De moderne uitstraling past goed bij de revitalisatie van het winkelcentrum. De duurzame winkelruimtes hebben samen een totale oppervlakte van circa 460 m2.

De nieuwe winkelruimtes zijn gerealiseerd naast het winkelcentrum aan de zijde van Borst Mode, Jumbo, de Keurslager en Bakker Koning. Er wordt hiermee een nieuw gezicht gecreëerd voor het winkelcentrum Winkelhart in Nieuwe Niedorp.

De horecaruimte
Het betreft een casco horecaruimte op goede zichtlocatie voor (lichte) horecadoeleinden. Het geheel is zeer geschikt om bijvoorbeeld een lunchroom, broodjeszaak, eethuis of eetcafé te realiseren. De horecaruimte zal door de nieuwe enthousiaste huurder/exploitant afgebouwd moeten worden naar het desgewenste concept. De toiletgroepen dienen tevens toegankelijk te zijn voor winkelend publiek.

De begane grond heeft aan de voorzijde openslaande deuren over een frontbreedte van ca. 9 meter. De winkelruimte beslaat ca. 97 m2 exclusief entresol. Er is een achteruitgang voor o.a. de toevoer van leveranciers.

Het betreft een gasloos pand. Er zijn enkel elektra- en watervoorzieningen. Het geheel is deels afgewerkt met een vloer, een verdieping voor opslag en deels betegeld. Daarnaast is er een bar met tapinstallatie aanwezig (bruikleen van INBEV).

Locatie/ligging
Winkelcentrum Winkelhart-Niedorp is gelegen in het dorpshart van Nieuwe-Niedorp. Het winkelcentrum heeft een breed scala aan verschillende winkels zoals: Action, Jumbo, Etos, Keurslager, Bakker Koning, Klaver Kaas, John Bes Groente en Fruit, Vishandel Rob Otter en nog veel meer.

Bestemming
Op dit moment is op deze locatie de bestemming Enkelbestemming Centrum van toepassing. Hierbij zijn horecabedrijven uitsluitend conform categorie 1 en 2 toegestaan. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

Huurovereenkomst op basis ROZ model 2012 winkelruimte met aanvullende bepalingen verhuurder, huurperiode 5 + 5 jaar, casco verhuur, drie maanden borg te betalen bij aanvang.