Contact opnemen

Nobelweg

Nobelweg, Amsterdam

Aan de Nobelweg in Amsterdam is een tijdelijke Vomar Voordelmarkt gevestigd. Deze locatie is aangekocht door Hoorne Vastgoed met de ambitie om de tijdelijke vergunning definitief te maken.

Momenteel bevindt de ontwikkeling zich in de schetsontwerpfase en wordt er een ontwerp gemaakt met voorzieningen in de plint en circa 120 appartementen, bestemd voor het middeldure huursegment.

Parallel aan dit traject wordt er een onderzoek uitgevoerd om draagvlak voor de supermarkt te peilen en tevens te onderzoeken wat een alternatieve voorziening op deze locatie kan zijn. Naar verwachting wordt het ontwerp in het eerste kwartaal van 2021 verder uitgewerkt, waarna het principe verzoek bij de gemeente ingediend kan worden.

Betrokkenheid is één van onze speerpunten

De familiecultuur in het bedrijf Hoorne Vastgoed manifesteert zich met name door de korte beslislijnen en de loyaliteit en betrokkenheid van de medewerkers; naar het bedrijf, maar ook naar de familie. Dit resulteert in een open besliscultuur waarbij iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft.