Contact opnemen

De Etalage

In Alkmaar is de ontwikkeling van bedrijventerrein De Etalage gestart. Het betreft een project van VOF Etalage Projectontwikkeling. In die VOF werkt Hoorne Vastgoed samen met Delta Onroerend Goed. Het project wordt gerealiseerd op 17 hectare langs de A9 in Alkmaar, aan de rand van bedrijventerrein De Boekelermeer en vlakbij het AZ-stadion. Het eerste bedrijf dat zich vestigt op De Etalage is Donghua International BV, een producent van industriële kettingen die een bedrijfshal (7500 m²) plus kantoor (1220 m²) betrekt.

De Etalage wordt een ruim opgezet bedrijventerrein met een groene uitstraling en hoogwaardige bebouwing en richt zich op autodealers, showrooms (business to business) en andere bedrijven die een representatieve uitstraling nastreven. De komst van Donghua International BV geeft De Etalage meteen een stevige impuls. De bedrijfshal van deze internationaal werkende onderneming krijgt vijf laaddocks. De nieuwbouw wordt conceptmatig gerealiseerd in prefab beton naar een ontwerp van Centrum Architecten. Hercuton levert het pand volledig turn-key op. Naar verwachting is het project voor de bouwvak van 2017 gereed. Het complex voor Donghua International BV wordt door VOF Etalage Projectontwikkeling ontwikkeld en daarna langdurig verhuurd.

Er hebben zich inmiddels méér gegadigden voor een kavel op De Etalage gemeld. De gronduitgifte vindt plaats vanaf minimaal 3000 m². De groeiende interesse voor De Etalage is onder meer het gevolg van de gunstige ligging aan de rand van De Boekelermeer, op een zichtlocatie direct langs de A9 en Ring Alkmaar.

Deel dit object: