Contact opnemen

Winkelcentrum De Lindeboom

Modernisering van De Lindeboom

In het centrum van Mijdrecht (gemeente De Ronde Venen) heeft Hoorne Vastgoed winkelcentrum De Lindeboom uitgebreid en vernieuwd. Het deels verouderde complex is gemoderniseerd. Behalve supermarkt Boni gaat ook nieuwkomer Action als belangrijke trekker fungeren. De lokale aannemer Bébouw Midreth voerde de bouwwerkzaamheden uit. De uitvoering van het werk gebeurde in fases waardoor de overlast voor de winkeliers en het winkelend publiek beperkt bleef.

De vernieuwing van het circa 4400 m² omvattende winkelcentrum is in september 2019 opgeleverd. Er zijn onder meer nieuwe gevels rondom het winkelcentrum gebouwd en de passage werd heringericht en gemoderniseerd. Dat gebeurde op basis van een door M3 architecten gemaakt ontwerp. Daarin zijn de vormen van de beeldbepalende biscuitfabriek De Lindeboom die ooit op de locatie stond gecombineerd met een eigentijdse strakke toepassing van onder meer glas.

 

 

 

Deel dit object:

Betrokkenheid is één van onze speerpunten

De familiecultuur in het bedrijf Hoorne Vastgoed manifesteert zich met name door de korte beslislijnen en de loyaliteit en betrokkenheid van de medewerkers; naar het bedrijf, maar ook naar de familie. Dit resulteert in een open besliscultuur waarbij iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft.