Contact opnemen

Euterpeplein

Ontwikkeling Euterpeplein

Hoorne Vastgoed is bezig met de ontwikkeling van een supermarkt aan het Euterpeplein in Amersfoort. De nieuwe supermarkt staat als los gebouw naast de pizzeria en heeft de entree aan het Euterpeplein. De supermarkt krijgt een winkelvloeroppervlakte van ongeveer 930 m². Tussen de pizzeria en de nieuwe supermarkt is een voetpad als verbinding tussen het Euterpeplein en het parkeerterrein aan de Flierbeek. Het parkeerterrein aan de Flierbeek wordt opnieuw ingericht waardoor daar ruimte is voor 45 auto’s om te parkeren. Ook worden acht extra parkeerplaatsen aangelegd op het Euterpeplein op de plek van de voormalige bushaltes.

Nadat in januari van dit jaar het bestemmingsplan onherroepelijk is geworden, is op vrijdag 12 mei de omgevingsvergunning verleend voor de bouw van de supermarkt. Naar verwachting wordt er in oktober 2017 gestart met bouwen zodat de winkel voor de zomer van 2018 geopend kan worden.

Deel dit object:

Betrokkenheid is één van onze speerpunten

De familiecultuur in het bedrijf Hoorne Vastgoed manifesteert zich met name door de korte beslislijnen en de loyaliteit en betrokkenheid van de medewerkers; naar het bedrijf, maar ook naar de familie. Dit resulteert in een open besliscultuur waarbij iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft.