Contact opnemen

Holendrechtplein

Hoorne Vastgoed heeft in kwartaal 3 2014 de revitalisatie van het Winkelcentrum Holendrecht uitgevoerd. Naast het opknappen van de bestaande winkelunits is het winkelaanbod uitgebreid met een grote vestiging van Action. Hiervoor is een nieuwe winkel gebouwd waarbij de entree is voorzien tegenover de huidige Vomar Voordeelmarkt.

De twee winkels vergroten de aantrekkingskracht van het winkelcentrum. Stadsdeel Amsterdam Zuidoost heeft de openbare ruimte rondom het winkelcentrum grondig aangepakt.

Winkelcentrum Holendrecht moet een plek zijn waar de consument zich prettig voelt en waar men graag boodschappen doet. De gevels zijn vervangen door metselwerk en de huidige rolluiken verdwenen. Daar zijn uniforme half open rolluiken voor terug geplaatst die aan de binnenkant van de gevels zitten. Logo’s en winkelnamen hebben vaste posities gekregen op de gevels zodat er eenheid komt in uitstraling.

Een impressie van de opening van boodschappencentrum Holendrecht is weergegeven in volgend filmpje: https://www.youtube.com/embed/EjDTBSOMP9s

Deel dit object: