Contact opnemen

Omval

Ranzijn-filiaal aan Omval in Alkmaar

Aan de oostkant van de Ring Alkmaar is Hoorne Vastgoed eigenaar van een aantrekkelijk gelegen terrein. Daar is het grootste filiaal van zusterbedrijf Ranzijn tuin & dier gevestigd, en ook het hoofdkantoor en servicecentrum van dit bedrijf. Het tuincentrum was toe aan een grondige renovatie en werd in 2011 door Hoorne Vastgoed volledig vernieuwd.

Alleen de staalconstructie en een deel van de gevels bleven staan. Tijdens de bouw draaide dit filiaal van Ranzijn tuin & dier gewoon door. De vestiging beschikt over een complete dierenkliniek met onder meer een operatiekamer, laboratorium, opnameruimte en echo- en röntgenapparatuur. Zeer ingrijpend waren een verplaatsing van de hoofdentree, het overkappen van de buitentuin en het geheel vernieuwen van het filiaal. De andere positionering van de entree en het parkeerterrein was mede nodig vanwege infrastructurele verandering aan de Ring Alkmaar en de opening in 2013 van een ook door Hoorne Vastgoed ontwikkeld Gamma-filiaal naast Ranzijn tuin & dier.

 

Deel dit object:

Betrokkenheid is één van onze speerpunten

De familiecultuur in het bedrijf Hoorne Vastgoed manifesteert zich met name door de korte beslislijnen en de loyaliteit en betrokkenheid van de medewerkers; naar het bedrijf, maar ook naar de familie. Dit resulteert in een open besliscultuur waarbij iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft.