Contact opnemen

Ranzijn tuin & dier

In Leiderdorp is het filiaal van Ranzijn tuin & dier volledig vernieuwd. De winkel voldeed niet meer aan de eisen en formule van Ranzijn en was bovendien te klein. Hoorne Vastgoed heeft stapsgewijs een nieuw pand ontwikkeld. Tijdens de bouw is de winkel open gebleven voor verkoop.

In de oude situatie beschikte Ranzijn tuin & dier (evenals Hoorne Vastgoed een zusterbedrijf van Vomar Voordeelmarkt) over een winkel van 6800 m2. Gekozen werd voor de realisatie van een grotere winkel (7500 m2) met een buitentuin van 800 m2.

De nieuwbouw is naar een ontwerp van Jan de Wit architect BV gerealiseerd door Thermoflor BV. De sloop en nieuwbouw vonden gefaseerd plaats. Dankzij een optimale afstemming met alle betrokkenen ging de verkoop tijdens de realisatie gewoon door.

Deel dit object:

Betrokkenheid is één van onze speerpunten

De familiecultuur in het bedrijf Hoorne Vastgoed manifesteert zich met name door de korte beslislijnen en de loyaliteit en betrokkenheid van de medewerkers; naar het bedrijf, maar ook naar de familie. Dit resulteert in een open besliscultuur waarbij iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft.