Contact opnemen

Nieuwe Laagzijde

Winkel en appartementen in hartje Schagen

De Nieuwe Laagzijde is een gezellige en lange winkelstraat in het centrum van Schagen. Hoorne Vastgoed had daar al geruime tijd een deel van het winkelcentrum in bezit en verwierf in 2012 de rest. Sinds 2017 zijn een deel van de openbare ruimte en de entree van het winkelcentrum volledig vernieuwd.

Een bestaande aanbouw naast de ingang van het winkelcentrum (met daarin een kledingwinkel) paste qua uitstraling niet bij de Nieuwe Laagzijde en verkeerde in een slechte staat. Toen de eigenaar aangaf zijn zaak elders te willen voortzetten, deed zich de kans voor om tot sloop over te gaan en een nieuw gebouw te realiseren. Er kwam een mooie ruime winkel van 250 m² met daarboven drie appartementen van 60 tot 90 m².

Dankzij deze ingreep sluit de nieuwbouw nu goed aan bij de rest van de Nieuwe Laagzijde waar veel winkeliers overigens van oudsher boven hun eigen winkels wonen. De bouw werd gedaan door Regiobouw. De appartementen zijn verhuurd en in de winkelruimte vestigde zich Norah Womenswear.

Deel dit object:

Betrokkenheid is één van onze speerpunten

De familiecultuur in het bedrijf Hoorne Vastgoed manifesteert zich met name door de korte beslislijnen en de loyaliteit en betrokkenheid van de medewerkers; naar het bedrijf, maar ook naar de familie. Dit resulteert in een open besliscultuur waarbij iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft.