Contact opnemen

Winkelcentrum Middenhoven

Renovatie winkelcentrum Middenhoven in Amstelveen

In Amstelveen is door Hoorne Vastgoed de renovatie van winkelcentrum Middenhoven voltooid. De entrees en de passage zijn vernieuwd, de Albert Heijn is vergroot en er is een Action van 1.000 m² toegevoegd. De buitenschil van het uit de jaren 90 stammende winkelcentrum kreeg nieuw metselwerk. De laatste fase van de grootschalige renovatie voorziet in de ombouw van kantoorruimte boven de winkels tot 16 huurappartementen en het afronden van de hoofdentree van het winkelcentrum.

Winkelcentrum Middenhoven vervult van oudsher een belangrijke rol voor de omliggende wijken. Behalve de Action zijn er ook een Kruidvat, Primera en diverse andere winkels gevestigd. Doordat de renovatie in fases werd uitgevoerd, bleef het 3.500 m² grote winkelcentrum tijdens de werkzaamheden gewoon geopend voor het publiek. Dankzij de vernieuwing is winkelcentrum Middenhoven weer volledig toekomstbestendig en qua ‘look & feel’ passend bij deze tijd.

Deel dit object:

Betrokkenheid is één van onze speerpunten

De familiecultuur in het bedrijf Hoorne Vastgoed manifesteert zich met name door de korte beslislijnen en de loyaliteit en betrokkenheid van de medewerkers; naar het bedrijf, maar ook naar de familie. Dit resulteert in een open besliscultuur waarbij iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft.