Contact opnemen

Winkelcentrum Zwanenkamp, Maarssenbroek

Winkelcentrum Zwanenkamp, Maarssenbroek

Hoorne Vastgoed is eigenaar van winkelcentrum Zwanenkamp in Maarssenbroek. Het winkelcentrum is verouderd en moet weer klaar gemaakt worden voor de toekomst. Er wordt onder andere geïnvesteerd in:

  • Een grote en vernieuwde, moderne Vomar supermarkt met een uitgebreid assortiment
  • Een nieuwe uitstraling van de bakkerij, bloemenwinkel en gemakswinkel
  • Duurzaamheid zoals zonnepanelen en ‘groene’ gevels
  • Een opfrisbeurt van het directe openbaar gebied van de supermarkt,
    waaronder de toevoeging van extra parkeerplaatsen

Vernieuwing winkelcentrum Zwanenkamp
Dit najaar starten we met de vernieuwing van het winkelcentrum. We vernieuwen onder andere de gevels en het dak en er wordt een stukje aangebouwd. We maken gebruik van hoogwaardige materialen zoals aluminium en hout. Op het dak plaatsen we zonnepanelen.

De Vomar Voordeelmarkt wordt daardoor moderner, duurzamer en krijgt een groter assortiment. Bakkerij Van Dommelen verplaatst naar de andere zijde van het centrum. Bloemenwinkel White Roses en gemakswinkel CIGO blijven op de zelfde plek en krijgen ook een nieuwe uitstraling. Wolwinkel en stomerij Juffrouw Katoentje en Cafetaria Formosa hebben aangegeven van de gelegenheid gebruik te maken om na de verbouwing niet meer terug te komen in het centrum. Direct rondom het centrum vernieuwen we de stoepen en ook voegen we aan de zijkant bij de huidige locatie van de bakker een aantal nieuwe parkeerplaatsen toe.

Tijdens de bouw
De werkzaamheden duren in totaal ongeveer 9 maanden. De winkels blijven vrijwel de hele bouwperiode open, doordat we in fases bouwen. Wel zal de Vomar tijdens de bouw een paar weken dicht gaan om de winkel van binnen te kunnen vernieuwen. We houden u op de hoogte wanneer dat precies gaat gebeuren. Het aanstaande bouwproces kan enigszins overlast kan geven. Hoorne Vastgoed probeert dit zoveel mogelijk te beperken en ook de bereikbaarheid goed te houden. De planning en vorderingen kunt u volgen via onze website.

Inloopavond
Tijdens een inloopavond delen we graag met u het beeldmateriaal van onze plannen op informatieborden en kunnen we eventuele vragen beantwoorden. U bent welkom op dinsdag 20 juni in Wijkcentrum ‘t Schuurtje, Zwanenkamp 1301, 3607 NZ Maarssen tussen 19:00 en 21:00 uur. Wij zorgen dat de koffie en thee klaarstaan.

Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen en wilt u naar onze bijeenkomst komen? Meld u zich dan aan door een e-mail te sturen aan Mike Jonk: jonk@bureaubuhrs.nl o.v.v. Aanmelding informatiebijeenkomst winkelcentrum Zwanenkamp.

Deel dit object: