Contact opnemen
Hoorne Vastggoed

Vacature Ontwikkelmanager

Hoorne Vastgoed in Uitgeest is op zoek naar een Ontwikkelmanager.

Hoorne Vastgoed is een multidisciplinaire vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger met een focus op retail en woningbouw. Dankzij succesvolle ontwikkelingen in eigen beheer en gerichte aankopen bouwde Hoorne Vastgoed als vastgoedtak van het familiebedrijf de afgelopen 50 jaar een aanzienlijke beleggingsportefeuille op, met zowel een groot aantal binnenstedelijke (her)ontwikkelingen als projecten op Vinex-locaties.

Hoorne Vastgoed kent een platte organisatiestructuur, informeel, open deuren cultuur met korte en directe communicatielijnen. Sleutelwoorden: dynamisch, teamgeest, hardwerkend maar tevens tijd voor een praatje met collega’s en humor. Naar buiten toe professioneel en discreet.

Het kantoor in Uitgeest telt op dit moment 24 personen.

Taken en Verantwoordelijkheden:

Als ontwikkelmanager geef je leiding aan verschillende projectteams. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van uitdagende projecten en wordt ondersteund door (externe) projectmanagers op de projecten. De projecten zijn veelal omvangrijke en complexe vastgoedprojecten. Denk hierbij aan binnenstedelijke herontwikkeling, transformaties van bedrijventerreinen, en herontwikkeling en verbetering van bestaand winkelvastgoed. Je bedenkt en bent verantwoordelijk voor de conceptontwikkeling, programmatische invulling van de opgave en o.a. de grond- en opstalexploitaties. Je stuurt het ontwerpteam aan en extern vertegenwoordig je Hoorne Vastgoed naar gemeenten en andere stakeholders. Het gelijktijdig managen van meerdere projecten in de verschillende fases van het ontwikkel- en bouwproces maakt jouw baan afwisselend en dynamisch.

Gevraagd:

  • Minimaal 7 jaar ervaring met gebieds- en/of vastgoedontwikkeling en leidinggeven in teamverband t.a.v. complexe projecten in een vergelijkbare functie binnen een professionele organisatie
  • Hoge mate van verantwoordelijkheid en financieel goed onderlegd
  • Commerciële inslag met technische kennis
  • Sociaal en communicatief vaardig
  • Hoge mate van zelfwerkzaamheid
  • Inventief en creatief
  • Resultaatgericht en oplossingsgericht
  • Kennis van de markt
  • Actief netwerker

Wij bieden de kandidaat:

Hoorne Vastgoed biedt je een zelfstandige functie binnen een ambitieuze en dynamische organisatie. Wij werken met korte lijnen en hebben geen ingewikkelde beslisstructuren. Wij bieden een open en collegiale sfeer in een commerciële omgeving. Je ontvangt een competitief salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben jij de Ontwikkelmanager die wij zoeken? Stuur dan vandaag nog jouw CV en motivatie naar solliciteren@hoornevastgoed.nl t.a.v. mevrouw K.W.M. Zwanenburg.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.