Contact opnemen
08/12/20

Vernieuwde Vomar Almere Haven geopend

Op woensdag 25 november 2020 is de vernieuwde Vomar Voordeelmarkt aan de Kruisstraat in Almere Haven geopend. Het vloeroppervlak van de winkel is vergroot van 1300 naar 1700 vierkante meter, waarmee Vomar Voordeelmarkt haar productassortiment kon uitbreiden. Daarnaast zijn er bij de verbouwing duurzame toepassingen doorgevoerd om de energieprestatie van het pand te verbeteren.

De kantoorunits boven de Vomar Voordeelmarkt zijn eerder al gesloopt, om plaats te maken voor 22 appartementen. De bouw hiervan zal naar verwachting in het voorjaar van 2021 beginnen. De verbouwing kan worden gezien als eerste stap in de revitalisatie van het hele centrumgebied van dit deel van Almere, dat tegen de havenkom aanligt. Daarmee wordt een impuls gegeven aan de kwaliteit van het centrumgebied, waarmee de buurtfunctie versterkt wordt en het gebied weer aantrekkelijker wordt voor nieuwe bewoners.

De supermarkt is tijdens de verbouwing opengebleven, behoudens een aantal dagen die nodig waren voor de herinrichting van de winkel. Op de dag van de opening waren er vanuit Vomar Voordeelmarkt diverse extra aanbiedingen voor winkelbezoekers. Zo kreeg iedere klant een gratis appeltaartje bij besteding van minimaal € 15,- aan boodschappen.

Deel dit object: