Contact opnemen
16/09/14

Boodschappencentrum Holendrecht feestelijk geopend

Met de opening van het Boodschappencentrum Holendrecht heeft Hoorne Vastgoed de revitalisering van het winkelcentrum afgerond. Sinds de start op 1 november 2013 door burgemeester Van der Laan is er veel werk verzet. Naast de bestaande en vernieuwde Vomar Voordeelmarkt is er onder andere een Action gekomen (1250 m2 bvo) en een Kruidvat (330 m2 bvo). Verder is het centrum voorzien van een buurtcentrum, gezondheidscentrum en diverse horeca. De bewoners zijn uitgebreid betrokken bij het project.

Het project is in nauwe samenwerking ontwikkeld met de gemeente Amsterdam, Stadsdeel Zuidoost. Het winkelcentrum was jarenlang in verloederde staat en er was veel overlast. Dit had ook zijn weerslag op het veiligheidsbeleving in de omgeving. Hoorne Vastgoed, eigenaar van het winkelcentrum, en de gemeente sloegen de handen ineen. Daardoor is niet alleen het winkelcentrum gerevitaliseerd, maar ook straten, stoepen en parkeerplaatsen zijn opnieuw ingericht.

Een impressie van de opening van boodschappencentrum Holendrecht is weergegeven in volgend filmpje: https://www.youtube.com/embed/EjDTBSOMP9s

Deel dit object: