Contact opnemen
21/09/17

Bouwstart De Eik, Beverwijk

In Beverwijk begint 28 september de bouw van appartementencomplex De Eik. Het bestaat uit 30 door Hoorne Vastgoed ontwikkelde appartementen en wordt bij de Vomar Voordeelmarkt aan de Plantage gerealiseerd. De bouwstart wordt verricht door de Beverwijkse wethouder Jacqueline Doornbos en Hoorne-directeur Jan Heeremans. Naar verwachting is De Eik medio 2018 gereed.

De nieuwbouw verrijst aan de rand van de Bomenbuurt en de vernieuwde Plantagebuurt in Beverwijk, naast de in 2014 gemoderniseerde en uitgebreide Vomar Voordeelmarkt. Het zes verdiepingen tellende gebouw is ontworpen door architect Rik Bakker van INBO BV. Hij tekende ook een deel van de nieuwe bebouwing in de omliggende, autoluwe en van veel groen voorziene buurt. De Eik wordt gebouwd door Regiobouw Haarlemmermeer.

De oppervlakte van de driekamerappartementen loopt uiteen van 75 tot 80 vierkante meter. Op de bovenste etage zijn nog eens twee penthouses (elk 91 vierkante meter) met royale dakterrassen gesitueerd. Van de toekomstige bewoners van De Eik is het overgrote deel afkomstig uit Beverwijk. Dat komt mede vanwege de door velen als aantrekkelijk ervaren prijsstelling (vanaf 175.000 euro).

Deel dit object: