Contact opnemen
24/04/14

Feestelijke start bouw fase 1 De Oevers

Op dinsdag 29 april wordt de feestelijke paal geslagen voor de realisatie van de eerste 44 woningen van plan “De Oevers van Roelofarendsveen”. Burgemeester Marina van der Velde van de gemeente Kaag en Braasem zal daarvoor een oud Hollandse heistelling in werking zetten, in aanwezigheid van de toekomstige bewoners van de woningen en hun familie, als ook vertegenwoordigers van alle bij dit plan betrokken partijen.

De Oevers is een project van Hoorne Vastgoed en Heembouw Ontwikkeling. Uiteindelijk zullen er 292 woningen worden ontwikkeld en wordt het bestaande winkelgebied uitgebreid. Binnen de uitbreiding van het winkelgebied zal de Vomar Voordeelmarkt een nieuwe vestiging openen van 1.750 m² bvo.

De 44 woningen van fase 1 die nu gerealiseerd worden door Heembouw Wonen, zijn grondgebonden en variëren van eengezins- en hoekwoningen tot  twee-onder-een-kappers en vrijstaande woningen. Een groot aantal daarvan heeft een tuin/steiger direct aan het water. De eerste woningen worden eind 2014 opgeleverd. Er zijn nog een aantal woningen uit fase 1 beschikbaar. Daarnaast heeft De Oevers een aantal, aan het water gelegen, vrije kavels. Hiervan zijn er nog een paar beschikbaar.

Ondertussen is ook de verkoop van fase 2 met succes van start gegaan. In deze fase worden 18 appartementen en 32 eengezinswoningen gerealiseerd. Zowel voor de appartementen als woningen is veel belangstelling; de eerste verkoopcontracten zijn inmiddels getekend. Meer informatie is te vinden op www.deoevers.nl.

Deel dit object: