Contact opnemen
21/04/22

Hoorne realiseert uitbreiding en modernisering Ranzijn Velserbroek

Hoorne realiseert uitbreiding en modernisering Ranzijn Velserbroek

In opdracht van Ranzijn tuin & dier heeft Hoorne Vastgoed de uitbreiding en modernisering van de vestiging in Velserbroek gerealiseerd. De winkel is volledig vernieuwd. Ranzijn zag de oppervlakte groeien van 4.500 m² naar circa 7350 m². Dankzij een optimale afstemming met alle betrokkenen gingen de verkoop tijdens de tot 14 april durende werkzaamheden gewoon door.

In Velserbroek krijgt Ranzijn onder meer de beschikking over een nieuw magazijn van 750 m². Dankzij een forse uitbreiding van de winkel kon onder meer een zogenoemde Landmarkt worden gerealiseerd. Daar verkoopt men producten van boeren, telers en ambachtelijke producenten uit de regio. Ook zijn er horeca en een speelgelegenheid voor kinderen.

De buitentuin van Ranzijn in Velserbroek is nu deels overkapt waardoor het er voor bezoekers nóg prettiger toeven is en bomen en planten minder kans op windschade lopen.

Op energiegebied was het pand dankzij enkele jaren geleden al getroffen maatregelen volledig up to date. In aanvulling hierop is rond de winkel en op het parkeerterrein overal led-verlichting geplaatst.

Deel dit object: