Nieuws / 11 februari inloopavond Mereveldplein

11 februari inloopavond Mereveldplein

05/02/2014
thumbnail

Op dinsdag 11 februari wordt er een informatiebijeenkomst georganiseerd betreffende het ontwerpbestemmingsplan wat ter visie ligt van het Mereveldplein. De informatiebijeenkomst wordt georganiseerd vanuit de gemeente en Hoorne Vastgoed. Van 16:00 tot 19:00 kunt u informatie winnen over de ontwikkeling van het Mereveldplein en het openbaar gebied. Op dinsdag 11 februari wordt er een informatiebijeenkomst georganiseerd betreffende het ontwerpbestemmingsplan wat ter visie ligt van het Mereveldplein. De informatiebijeenkomst wordt georganiseerd vanuit de gemeente en Hoorne Vastgoed. Van 16:00 tot 19:00 kunt u informatie winnen over de ontwikkeling van het Mereveldplein en het openbaar gebied.

Net als vorige keer vindt de bijeenkomst plaats in de kunstgalerie op Mereveldplein nummer 9. Onderstaand een tweetal artist impressions van het vernieuwde openbaar gebied.

Andere nieuwsberichten

Start verkoop Tuytpark fase 4 in De Draai, Heerhugowaard

Lees meer

HIGH5 – Presale Long Beach gestart

Lees meer

Geslaagd!

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk