Nieuws / 18 april verkoopmanifestatie De Remise Haarlem

18 april verkoopmanifestatie De Remise Haarlem

25/03/2015
thumbnail

Op dit moment wordt samen met de gemeente Haarlem en de aannemer de laatste hand gelegd aan de afronding van de bouwplannen. Zaterdag 18 april 2015 vindt op het terrein aan de Leidsevaart een verkoopmanifestatie plaats. Daar kan door middel van een inschrijfformulier een voorkeur voor typen woningen of appartementen worden aangegeven. Op dit moment wordt samen met de gemeente Haarlem en de aannemer de laatste hand gelegd aan de afronding van de bouwplannen. Zaterdag 18 april 2015 vindt op het terrein aan de Leidsevaart een verkoopmanifestatie plaats. Daar kan door middel van een inschrijfformulier een voorkeur voor typen woningen of appartementen worden aangegeven.

In Remise Haarlem worden verschillende type woningen gebouwd. Het plan voorziet in 146 eengezinswoningen, variërend van 110 m² tot 160 m², en 58 appartementen vanaf 47 m2 tot 83 m2. De eengezinswoningen worden verkocht vanaf € 335.000,- en de appartementen vanaf € 135.000,- vrij op naam.

Op basis van uw keuze wordt de woning of het appartement door ons gepersonaliseerd en geheel naar uw wensen opgeleverd. Te denken valt aan het kiezen van een voor u ideale plattegrond en aan specifieke zaken als de plaatsing van een dakkapel of schuifpui.

Meer informatie is te vinden op http://www.remisehaarlem.nl/

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk