Nieuws / 1e fase Ranzijn Leiderdorp gerealiseerd

1e fase Ranzijn Leiderdorp gerealiseerd

01/04/2016
thumbnail

In Leiderdorp is medio februari gestart met de realisatie van de nieuwbouw winkel van Ranzijn tuin & dier. Afgelopen periode is er gewerkt aan de staal kasconstructie van de 1e fase met een oppervlakte van ruim 3.000 m2. Dit is inmiddels gerealiseerd.

Eind juni gaat Ranzijn van haar bestaande winkel over naar de eerste fase van de nieuwbouw. De 2e fase zal in juli starten waarna de nieuwe winkel met een oppervlakte van circa 7.500 m2 met een dierenartspraktijk eind november in gebruik genomen kan worden door Ranzijn tuin & dier. In Leiderdorp is medio februari gestart met de realisatie van de nieuwbouw winkel van Ranzijn tuin & dier. Afgelopen periode is er gewerkt aan de staal kasconstructie van de 1e fase met een oppervlakte van ruim 3.000 m2. Dit is inmiddels gerealiseerd.

Eind juni gaat Ranzijn van haar bestaande winkel over naar de eerste fase van de nieuwbouw. De 2e fase zal in juli starten waarna de nieuwe winkel met een oppervlakte van circa 7.500 m2 met een dierenartspraktijk eind november in gebruik genomen kan worden door Ranzijn tuin & dier.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk