Nieuws / 1e paal ‘De Oevers’ zit in de grond

1e paal ‘De Oevers’ zit in de grond

12/05/2014
thumbnail

Burgemeester Marina van der Velde van de gemeente Kaag en Braassem gaf dinsdag 29 april het startsein voor de bouw van de eerste 44 woningen van plan “De Oevers van Roelofarendsveen”. Onder grote belangstelling van de toekomstige bewoners en hun familie, als ook de vertegenwoordigers van alle bij dit plan betrokken partijen, bracht zij een oud Hollandse heistelling in werking. Burgemeester Marina van der Velde van de gemeente Kaag en Braassem gaf dinsdag 29 april het startsein voor de bouw van de eerste 44 woningen van plan “De Oevers van Roelofarendsveen”. Onder grote belangstelling van de toekomstige bewoners en hun familie, als ook de vertegenwoordigers van alle bij dit plan betrokken partijen, bracht zij een oud Hollandse heistelling in werking.

Zij werd bij deze feestelijke handeling bijgestaan door Jan Heeremans van Hoorne Vastgoed en Peter Lammertink van Heembouw, de beide ontwikkelaars van dit project, en enkele toekomstige bewoners. In haar speech sprak zij haar grote waardering uit voor dit plan en de durf van zowel de ontwikkelaars als de kopers in deze lastige tijd. Ook werd er een feestelijke groepsfoto gemaakt met alle toekomstige bewoners van fase 1 van De Oevers.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk