Nieuws / Almere voorzien van nieuwe formule Vomar

Almere voorzien van nieuwe formule Vomar

25/04/2016
thumbnail

In de maand april is Vomar volop bezig met de formule wijziging voor alle filialen in Almere. Op 1 april is gestart met het eerste filiaal aan de Rode Katerplaats (voormalige Boni). Op woensdag 13 april is de Rode Katerplaats feestelijk geopend. Binnen 12 dagen is de lay-out volledig verbouwd door de Vomar. In de maand april is Vomar volop bezig met de formule wijziging voor alle filialen in Almere. Op 1 april is gestart met het eerste filiaal aan de Rode Katerplaats (voormalige Boni). Op woensdag 13 april is de Rode Katerplaats feestelijk geopend. Binnen 12 dagen is de lay-out volledig verbouwd door de Vomar.

Vorige week is de winkel aan het Walt Disneyplantsoen geopend. Deze locatie is in 11 dagen voorzien van de nieuwe formule van Vomar. Op zondag 1 mei staat de opening van het filiaal Noorderplassen – West in Almere gepland. Met deze heropening zijn alle winkels in Almere voorzien van de nieuwe formule.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk