Nieuws / Amersfoort krijgt 9e vestiging Ranzijn tuin & dier

Amersfoort krijgt 9e vestiging Ranzijn tuin & dier

13/05/2013
thumbnail

Ranzijn tuin & dier gaat voor het einde van dit jaar zijn 9e vestiging openen in Amersfoort op het bedrijventerrein De Wieken. Op 19 april is de eerste paal geslagen voor een tuincentrum-dierenspeciaalzaak van 7500 m2.. De vestiging krijgt een complete dierenkliniek met o.a. een operatiekamer, laboratorium, opnameruimte en echo- en röntgenapparatuur. De volledig van het tuingedeelte afgescheiden kliniek verzorgt inentingen, preventief advies, operaties en onderzoek. Het is de eerste Nederlandse combinatie van een tuincentrum met een hoogwaardige dierenkliniek. Ranzijn tuin & dier gaat voor het einde van dit jaar zijn 9e vestiging openen in Amersfoort op het bedrijventerrein De Wieken. Op 19 april is de eerste paal geslagen voor een tuincentrum-dierenspeciaalzaak van 7500 m2.. De vestiging krijgt een complete dierenkliniek met o.a. een operatiekamer, laboratorium, opnameruimte en echo- en röntgenapparatuur. De volledig van het tuingedeelte afgescheiden kliniek verzorgt inentingen, preventief advies, operaties en onderzoek. Het is de eerste Nederlandse combinatie van een tuincentrum met een hoogwaardige dierenkliniek.

De officiële aftrap van de bouwwerkzaamheden is verricht op 19 april door Pim van den Berg, wethouder en projectwethouder voor De Wieken. Hij werd daarbij geassisteerd door Peter Kleinbussink, directeur Ranzijn tuin & dier en Jan Heeremans, directeur Hoorne Vastgoed.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk