Nieuws / Asia food gevestigd in winkelcentrum De Saen

Asia food gevestigd in winkelcentrum De Saen

20/10/2014
thumbnail

In winkelcentrum De Saen in Assendelft heeft Asia food haar tweede vestiging geopend. Naast de ruimte in Heemskerk heeft Asia food in De Saen een ruimte van 63 m2 bvo gehuurd. Deze vestiging is reeds geopend en is een waardige toevoeging voor het winkelcentrum. In winkelcentrum De Saen in Assendelft heeft Asia food haar tweede vestiging geopend. Naast de ruimte in Heemskerk heeft Asia food in De Saen een ruimte van 63 m2 bvo gehuurd. Deze vestiging is reeds geopend en is een waardige toevoeging voor het winkelcentrum.

Asia food is gespecialiseerd in authentieke gerechten uit de Aziatische keuken. Met een ruime selectie uit verschillende smaken is het iedere keer weer mogelijk om gevarieerd te eten en is er voor ieder wat wils. Asia food heeft als doel om de consument te laten genieten van heerlijk eten, en dat doel wordt dan ook doormiddel van kwaliteit en vakmanschap behaald. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Asia food.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk