Nieuws / Bouwplaats Mereveldplein omheind met kleurige schutting

Bouwplaats Mereveldplein omheind met kleurige schutting

11/03/2015
thumbnail

Het Mereveldplein is ondanks de bouwwerkzaamheden kleurig aangekleed. Een ca. 40 meter lange schutting is beplakt met een levensgrote tijdlijn. Deze tijdlijn start met foto’s uit het historisch archief van De Meern welke een beeld geven van de situatie uit het verleden (jaren ’70). Aan het uiteinden van de schutting staan impressies van de nieuwe situatie afgebeeld en geven bezoekers een indruk van wat er gerealiseerd gaat worden. Tussen het verleden en de toekomst is de fasering weergegeven en staan de winkeliers afgebeeld met foto’s en de plaats waar de winkel gevestigd is in de nieuwe toestand. Het Mereveldplein is ondanks de bouwwerkzaamheden kleurig aangekleed. Een ca. 40 meter lange schutting is beplakt met een levensgrote tijdlijn. Deze tijdlijn start met foto’s uit het historisch archief van De Meern welke een beeld geven van de situatie uit het verleden (jaren ’70). Aan het uiteinden van de schutting staan impressies van de nieuwe situatie afgebeeld en geven bezoekers een indruk van wat er gerealiseerd gaat worden. Tussen het verleden en de toekomst is de fasering weergegeven en staan de winkeliers afgebeeld met foto’s en de plaats waar de winkel gevestigd is in de nieuwe toestand.

Door de schutting te voorzien van een print kunnen bezoekers informatie over de ontwikkeling opdoen en middels ‘kijkgaten’ zelfs de bouwwerkzaamheden volgen. De schutting zal tot augustus blijven staan. 19 augustus opent Vomar Voordeelmarkt haar deuren en wordt het Mereveldplein in nieuwe toestand geopend.

Andere nieuwsberichten

Start verkoop Tuytpark fase 4 in De Draai, Heerhugowaard

Lees meer

HIGH5 – Presale Long Beach gestart

Lees meer

Geslaagd!

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk