Nieuws / Bouwvoortgang Amsterdam Cruquiuskade

Bouwvoortgang Amsterdam Cruquiuskade

08/06/2014
thumbnail

Op 16 april 2014 is het startschot gegeven voor de bouw van de twee complexen aan de Cruquiuskade in Amsterdam. De damwanden zijn geplaatst en de laatste heipalen worden de grond ingeslapen. De bouw verloopt voorspoedig. Op 16 april 2014 is het startschot gegeven voor de bouw van de twee complexen aan de Cruquiuskade in Amsterdam. De damwanden zijn geplaatst en de laatste heipalen worden de grond ingeslapen. De bouw verloopt voorspoedig.

Het project, 1018, voorziet in de ontwikkeling van twee complexen met commerciële ruimtes en parkeergelegenheid eronder. In ieder geval zal Vomar Voordeelmarkt een nieuwe vestiging openen in het complex. In totaal worden er 132 woningen gerealiseerd waarvan er  88 momenteel in vrije verkoop staan. Meer informatie over deze woningen is te vinden op www.wonenin1018.nl.

Andere nieuwsberichten

Start verkoop Tuytpark fase 4 in De Draai, Heerhugowaard

Lees meer

HIGH5 – Presale Long Beach gestart

Lees meer

Geslaagd!

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk