Nieuws / De verhuur voor nieuwbouwproject Middenhoven in Amstelveen is gestart!

De verhuur voor nieuwbouwproject Middenhoven in Amstelveen is gestart!

18/12/2019
thumbnail

Aan de Amstelveense Brink worden 16 luxe nieuwbouwappartementen gerealiseerd in de vrije sector, verdeeld over de eerste en tweede verdieping. De appartementen zullen worden verhuurd. Het betreft een volledig nieuwe opbouw boven winkelcentrum Middenhoven. De 2- en 3-kamerappartementen hebben een oppervlakte tussen de 56 m² en 102 m² en beschikken allen over een zonnige eigen buitenruimte gelegen op het zuiden.

Locatie

Winkelcentrum Middenhoven bevindt zich centraal in het Zuidelijk deel van Amstelveen en kenmerkt zich door de vele faciliteiten in de directe omgeving. De huurwoningen in dit nieuwbouwproject zijn daarom ideaal voor expats en jonge gezinnen. Want niet alleen de winkels van het centrum zelf maar ook de kinderopvang, het ontmoetingscentrum, het wijkpark Middenhoven, scholen, sportvelden en het metrostation liggen allemaal op loopafstand. Tot slot is er volop parkeergelegenheid beschikbaar en zoals vermeld ligt het openbaar vervoer binnen loopafstand.

Bereikbaarheid

De nieuwbouw appartementen liggen op 30 minuten rijden van hartje centrum Amsterdam, het centrum van Amstelveen is op 10 minuten fietsafstand gelegen en ook steden zoals Utrecht en Den Haag liggen bijna binnen handbereik. Reis je met het openbaar vervoer? De bushalte (o.a. Connexxion lijn 199) vind je op loopafstand. Tevens zal metro 51 richting Centraal station opgeleverd worden in 2021.

Benieuwd naar dit nieuwbouwproject?

Neem dan een kijkje op de FRIS om te zien welke appartementen er nog beschikbaar zijn.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk