Nieuws / Dorpscentrum Wormer bezig met revitalisatie

Dorpscentrum Wormer bezig met revitalisatie

12/06/2015
thumbnail

In Wormer wordt het oorspronkelijke winkelcentrum Plaszoom gerenoveerd tot een toekomstbestendig centrum. De puien zijn geplaatst en de contouren van het nieuwe centrum worden al goed zichtbaar. De entree van de passage is tegenover Vomar Voordeelmarkt en Big Bazar gepositioneerd waardoor het parkeerterrein fungeert als verbinding tussen de winkels. In Wormer wordt het oorspronkelijke winkelcentrum Plaszoom gerenoveerd tot een toekomstbestendig centrum. De puien zijn geplaatst en de contouren van het nieuwe centrum worden al goed zichtbaar. De entree van de passage is tegenover Vomar Voordeelmarkt en Big Bazar gepositioneerd waardoor het parkeerterrein fungeert als verbinding tussen de winkels.

De consument is uitgedaagd om een nieuwe naam voor het centrum te verzinnen middels een prijsvraag. In het eerste kwartaal van 2016 wordt het nieuwe centrum opgeleverd, met een nieuwe naam op de gevel!

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk