Nieuws / Eerste inschrijvingen op project De Oevers

Eerste inschrijvingen op project De Oevers

23/05/2013
thumbnail

De Oevers, het nieuwe woon- en winkelgebied in het centrum van Roelofarendsveen, heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. De fase van de voorverkoop is aangebroken. De kandidaat kopers, die eerder tijdens de twee drukbezochte ontwerpsessies al een start hebben gemaakt met het ontwerp van “hun” woning, krijgen in deze periode het exclusieve recht het door hen gewenste bouwnummer te reserveren en hun ontwerp verder vorm te geven. Inmiddels zijn de eerste inschrijvingen een feit. In juni start de officiële verkoop van fase 1 van De Oevers. De Oevers, het nieuwe woon- en winkelgebied in het centrum van Roelofarendsveen, heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. De fase van de voorverkoop is aangebroken. De kandidaat kopers, die eerder tijdens de twee drukbezochte ontwerpsessies al een start hebben gemaakt met het ontwerp van “hun” woning, krijgen in deze periode het exclusieve recht het door hen gewenste bouwnummer te reserveren en hun ontwerp verder vorm te geven. Inmiddels zijn de eerste inschrijvingen een feit. In juni start de officiële verkoop van fase 1 van De Oevers.

Daniëlle de Haan, projectcoördinator van Heembouw Ontwikkeling, voert samen met haar collega’s de gesprekken met de kandidaat kopers. ‘Je merkt dat mensen enorm enthousiast zijn zelf de plattegrond van hun woning te kunnen bepalen. We bieden ook de mogelijkheid te kiezen voor een bepaald geveltype en de kleur baksteen, zodat je dus echt het aangezicht van je woning kiest. Ook uitbreidingen zijn bespreekbaar. Je merkt dat deze keuzevrijheid de mensen trekt.’De Oevers is een project van Heembouw Ontwikkeling en Hoorne Vastgoed en voorziet in de ontwikkeling van 292 woningen en een uitbreiding van het bestaande winkelgebied, ten zuiden van het Noordplein. De eerste fase omvat de bouw van appartementen, eengezins- en hoekwoningen, twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen. Een groot aantal daarvan heeft een tuin/steiger direct aan het water. Daarnaast heeft De Oevers een aantal, aan het water gelegen, vrije kavels. Op de website: www.deoevers.nl is alle informatie te vinden.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk