Nieuws / Eerste overeenkomst Remise Haarlem getekend

Eerste overeenkomst Remise Haarlem getekend

30/09/2015
thumbnail

Gisteren, rond de klok van zes, is de eerste koop –aannemingsovereenkomst De Remise Haarlem getekend. De verkoopstukken zijn definitief en worden aankomende periode verstuurd aan de optanten waarna de reserveringsovereenkomsten omgezet worden in koop –aannemingsovereenkomsten. Iedereen die een reserveringsovereenkomst heeft getekend wordt gebeld om een afspraak hiervoor te maken. Gisteren, rond de klok van zes, is de eerste koop –aannemingsovereenkomst De Remise Haarlem getekend. De verkoopstukken zijn definitief en worden aankomende periode verstuurd aan de optanten waarna de reserveringsovereenkomsten omgezet worden in koop –aannemingsovereenkomsten. Iedereen die een reserveringsovereenkomst heeft getekend wordt gebeld om een afspraak hiervoor te maken.

Van de 146 eengezinswoningen is momenteel meer dan 70% gereserveerd. In het voorjaar van 2016 wordt gestart met de bouwwerkzaamheden.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk