Nieuws / Elan Wonen en Hoorne Vastgoed ondertekenen intentieovereenkomst Slottuin

Elan Wonen en Hoorne Vastgoed ondertekenen intentieovereenkomst Slottuin

04/12/2015
thumbnail

Elan Wonen en Hoorne Vastgoed hebben gister een intentieovereenkomst getekend om samen locatie De Slottuin in Heemstede te ontwikkelen. Elan Wonen en Hoorne Vastgoed hebben gister een intentieovereenkomst getekend om samen locatie De Slottuin in Heemstede te ontwikkelen.

Nieuwbouw van huur- en koopwoningen in Heemstede
Hoorne Vastgoed en Elan Wonen willen een nieuwe invulling geven aan De Slottuin. Op dit moment zijn er plannen voor vrije sectorkoopwoningen en sociale huurwoningen gecombineerd met supermarkt Vomar. Aan de zijde van de provinciale weg is in het plan voor de appartementen en supermarkt een aparte toegangsweg buiten de wijk om opgenomen.

Marktontwikkelingen
Door marktomstandigheden werden eerdere bouwplannen in De Slottuin een aantal jaar geleden stopgezet. De afgelopen periode is de schaarste aan sociale huurwoningen echter toegenomen. Daarom willen we graag woningen realiseren voor onze doelgroep in een gemengde buurt, dus waar ook voor andere doelgroepen geschikte woningen worden gerealiseerd. Het gaat om een nieuw initiatief, dat aansluit bij de huidige vraag naar eengezinswoningen en appartementen in Heemstede.

Samenwerking met gemeente en provincie
De plannen zijn nog niet definitief. De verwachting is dat het plan in de loop van 2016 wordt voorgelegd aan gemeente en provincie.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk