Nieuws / Epplejeck Amersfoort feestelijke geopend

Epplejeck Amersfoort feestelijke geopend

12/05/2014
thumbnail

Afgelopen donderdag heeft Epplejeck haar deuren feestelijke geopend. Op een zonnige donderdagmiddag vlak voor Pasen, stond de rij mensen tot buiten om als eerste de vestiging in Amersfoort te komen bezichtigen. Afgelopen donderdag heeft Epplejeck haar deuren feestelijke geopend. Op een zonnige donderdagmiddag vlak voor Pasen, stond de rij mensen tot buiten om als eerste de vestiging in Amersfoort te komen bezichtigen.

Epplejeck is een superstore formule in de ruitersportbranche. Vestigingen van Epplejeck voorzien in showrooms met zadelmakerij, zadelpasservice en een groot assortiment aan ruitersportartikelen. Naast fysieke verkoop voorziet Epplejeck ook in een webwinkel waar het totale aanbod beschikbaar is.

De vestiging in Amersfoort is het zesde filiaal en heeft een oppervlak van circa 1.000 m2 en bevindt zich in hetzelfde pand als de nieuwe vestiging van Ranzijn tuin & dier.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk