Nieuws / Fase 2 nieuwbouw Ranzijn Leiderdorp in volle gang

Fase 2 nieuwbouw Ranzijn Leiderdorp in volle gang

05/07/2016
thumbnail

Eind juni is gestart met de werkzaamheden voor de tweede fase voor Ranzijn tuin & dier in Leiderdorp, nadat fase 1 met een oppervlak van circa 3.500 m2 begin juni door Ranzijn in gebruik is genomen.

Het oude tuincentrum is inmiddels volledig gesloopt en medio juli zullen de heiwerkzaamheden worden gestart. Eind november zal de volledige realisatie zijn afgerond en krijgt Ranzijn een winkel van circa 7.500 m2 met een dierenartspraktijk. Eind juni is gestart met de werkzaamheden voor de tweede fase voor Ranzijn tuin & dier in Leiderdorp, nadat fase 1 met een oppervlak van circa 3.500 m2 begin juni door Ranzijn in gebruik is genomen.

Het oude tuincentrum is inmiddels volledig gesloopt en medio juli zullen de heiwerkzaamheden worden gestart. Eind november zal de volledige realisatie zijn afgerond en krijgt Ranzijn een winkel van circa 7.500 m2 met een dierenartspraktijk.

Andere nieuwsberichten

Start verkoop Tuytpark fase 4 in De Draai, Heerhugowaard

Lees meer

HIGH5 – Presale Long Beach gestart

Lees meer

Geslaagd!

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk