Nieuws / Grootscheepse modernisering Ranzijn Zaandam gereed

Grootscheepse modernisering Ranzijn Zaandam gereed

13/04/2022
thumbnail

Grootscheepse modernisering Ranzijn Zaandam gereed

In overleg met Ranzijn tuin & dier heeft Hoorne Vastgoed de vestiging in Zaandam volledig gemoderniseerd. Zo zijn de vloer, het dak en een groot deel van de wanden onder handen genomen en is de winkelindeling vernieuwd. Door het ruim 9.000 m² grote pand compacter te maken, ontstond er ruimte voor een overkapte buitentuin. Dankzij een optimale afstemming met alle betrokkenen ging de verkoop tijdens de tot donderdag 14 april durende werkzaamheden gewoon door.

Het pand in Zaandam was mede vanwege een verzakte betonvloer toe aan vernieuwing. Door een betere indeling van de winkel kwam er ruimte voor een Landmarkt. Daar worden producten van boeren, telers en ambachtelijke producenten uit de regio verkocht. Ook zijn er horeca en een speelgelegenheid voor kinderen.

De praktijkruimte van de Ranzijn-dierenarts is eveneens volledig vernieuwd. Ook werden de hoofdentree en routing door de winkel aangepakt. De uitgebreide buitentuin van Ranzijn in Zaandam is nu deels overkapt en voortaan ook bij slecht weer prima te bezoeken.

Het pand werd voorzien van nieuwe vloerverwarming en zowel binnen als buiten is gekozen voor het aanbrengen van led-verlichting.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk