Nieuws / Herontwikkeling Ranzijn Leiderdorp van start

Herontwikkeling Ranzijn Leiderdorp van start

03/02/2016
thumbnail

In Leiderdorp zijn gister de bouwwerkzaamheden gestart voor een vernieuwde winkel van Ranzijn tuin & dier. De eerste heipalen zijn in de morgen de grond in gegaan.

De bestaande winkel voor Ranzijn tuin & dier wordt herontwikkeld naar een nieuwe winkel met een oppervlakte van circa 7.500 m2 conform de nieuwe formule van Ranzijn. In deze formule wordt ook weer een dierenartspraktijk gerealiseerd. De winkel wordt uitgebreid met circa 700 m2 en buiten wordt er een buitentuin aangelegd van circa 800 m2. In Leiderdorp zijn gister de bouwwerkzaamheden gestart voor een vernieuwde winkel van Ranzijn tuin & dier. De eerste heipalen zijn in de morgen de grond in gegaan.

De bestaande winkel voor Ranzijn tuin & dier wordt herontwikkeld naar een nieuwe winkel met een oppervlakte van circa 7.500 m2 conform de nieuwe formule van Ranzijn. In deze formule wordt ook weer een dierenartspraktijk gerealiseerd. De winkel wordt uitgebreid met circa 700 m2 en buiten wordt er een buitentuin aangelegd van circa 800 m2.

De bouw wordt gefaseerd uitgevoerd waarbij de eerste fase eind juni wordt opgeleverd. Tijdens de bouwwerkzaamheden blijft de winkel geopend.

De vernieuwde en uitgebreide Ranzijn tuin & dier wordt eind november 2016 opgeleverd.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk