Nieuws / Het tempo zit er goed in aan de Cruquiuskade!

Het tempo zit er goed in aan de Cruquiuskade!

14/07/2015
thumbnail

In de laatste weken voor de bouwvak gebeurt er veel op de bouwplaats van 1018 aan de Cruquiuskade in Amsterdam! Inmiddels is de laatste wand van de begane grond, bij de inrit van de parkeergarage, gesteld. In de laatste weken voor de bouwvak gebeurt er veel op de bouwplaats van 1018 aan de Cruquiuskade in Amsterdam! Inmiddels is de laatste wand van de begane grond, bij de inrit van de parkeergarage, gesteld.

In blok I worden de laatste 2e verdiepingsvloeren gestort en is men bezig met de wapening van de 1e wanden van de 2e verdieping. Ook zijn de kolommen aan de buitenzijde van de begane grond, ter plaatse van de Czaar Peterstraat, geplaatst en ter bescherming ingepakt.

In blok II wordt op dit moment de 2e verdiepingsvloer gestort, op de foto is de hoeveelheid leidingwerk en wapening in de vloeren goed te zien. Ook zijn de kolommen op de kop van de begane grond van blok II geplaatst.

Andere nieuwsberichten

Start verkoop Tuytpark fase 4 in De Draai, Heerhugowaard

Lees meer

HIGH5 – Presale Long Beach gestart

Lees meer

Geslaagd!

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk