Nieuws / Hoogste punt bereikt van ‘1018’- Amsterdam

Hoogste punt bereikt van ‘1018’- Amsterdam

07/12/2015
thumbnail

Vrijdag 27 november heeft het project het hoogste punt bereikt! Dit gebeurde met het plaatsen van de eerste dakkappen op de hoek van Blok I (zie foto).

Bij zowel Blok I als II is het gevelmetselwerk in volle gang en alle dakspanten staan in het werk. De dakvloer is nog niet overal gestort, maar op enkele plekken worden de dakkappen al geplaatst. Vrijdag 27 november heeft het project het hoogste punt bereikt! Dit gebeurde met het plaatsen van de eerste dakkappen op de hoek van Blok I (zie foto).

Bij zowel Blok I als II is het gevelmetselwerk in volle gang en alle dakspanten staan in het werk. De dakvloer is nog niet overal gestort, maar op enkele plekken worden de dakkappen al geplaatst.

Op de begane grond zijn de meeste woningen in zoverre gereed dat de anhydrietvloer gestort kan worden, tevens is het glas op veel plekken gezet. Hiermee begint het project echt uitstraling te krijgen!

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk